Pannā ceptas karstās siermaizītes

[ A+ ] /[ A- ]

Recepte

Pannā ceptas karstās siermaizītes

Agate Gavare

Iveta Apškrūma (www.epadomi.lv) piedāvā recepti, ar kuras palīdzību ļoti ātri un viegli iespējams pagatavot garšīgu un sātīgu uzkodu – pannā ceptas karstās siermaizītes.

Sastāvdaļas: 5 baltmaizes šķēles, 5 šķēles kūpināta šķiņķa vai doktora desas, 5 šķēles labi kūstoša siera, zaļumi.

Pagatavošana: Gaļas (desas) šķēles no abām pusēm apcep un pagaidām noliek malā. Baltmaizes šķēles nedaudz apslaka ar ūdeni, liek sakarsētā eļļā un apcep no vienas puses zeltaini brūnas. Tad maizi apgriež uz otru pusi, uz katras šķēles uzliek cepto gaļu vai desu un pārliek ar siera šķēlītēm. Pannai uzliek vāku, liesmu samazina līdz minimumam un turpina cept, līdz siers izkusis. Maizītes pasniedz karstas kopā ar svaigiem dārzeņiem un zaļumiem.

Labu ēstgribu!

Laikrakstu “Ogres Vēstis Visiem” pērciet preses tirdzniecības vietās vai abonējiet! Pasūtot “OVV” kopā ar “Laimīgo Programmu”!