Pikantā aukstā zupa ar lakšiem

[ A+ ] /[ A- ]

Publicitātes foto Aukstā zupa ar lakšiem – pikanta un garda.

Recepte

Pikantā aukstā zupa ar lakšiem

Agate Gavare

Sācies auksto zupu gatavošanas un baudīšanas laiks,tāpēc piedāvājam nedaudz eksotisku šī ēdiena recepti – pikanto auksto zupu ar savvaļas lakšiem, kam ir ļoti interesanta un savdabīga garša.

Vajadzīgs: 1 l kefīra, 1 burciņa (0,5 l) marinēto biešu, puse svaigā garā gurķa, 4-5 redīsi, 10-15 lakšu lapiņas (savvaļas ķiploki), maza buntīte diļļu, 1 tējkarote sāls, 1/2 tējkarotes sinepju «Dijon».

Pagatavošana: Bietes notecina, gurķi un redīsus sagriež vai sarīvē salmiņos, zaļumus sasmalcina. Visu sajauc, pievieno sāli un sinepes, pielej kefīru, samaisa. Ievieto ledusskapī vismaz uz 15 minūtēm (labāk uz vienu stundu) ievilkties, ieteic www.veģetārisms.lv.

Lai labi garšo!

Laikrakstu “Ogres Vēstis Visiem” pērciet preses tirdzniecības vietās vai abonējiet!

Pasūtot “OVV” kopā ar “Laimīgo Programmu” – izdevīgāk!